مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه دیه و سفته

سلام بنده از برج 6 سال 98 تا پایان برج 3 99 در یک شرکت کار کردم برج 8 حادثه ای برای چشمم افتاد که روی دیدم چند درصد تاثیر منفی داشت که پروندش موجوده, قرار بود بیمه رد کنه که هی عقب انداخت تا سال تموم شد امسالم هی هر ماه عقب انداخت تا من اعتراض کردم و اخراج شدم برای حسن انجام کار سفته دادم سفید و با امضا امکان گرفت دیه و سفته و حقوق ماه اخر هست ممنون.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

بهتر است ابتدا با ارسال اظهار نامه سفته را مطالبه نمایید.پس از ان از طریق اداره کار برای دریافت حقوق و مزایای معوقه و پرداخت حق بیمه شکایت نمایید.