مشاوره حقوقی رایگان - عدم تطابق امضا و ادعای مفقودی

چک کسی را از کس دیگری گرفتم که چک در وجه او بود. پشت چک را یک امضا زد و به من داد. بحساب گذاشتم 10روز بعد در تاریخ سررسید، چک به علت عدم تطابق امضا و عدم موجودی برگه شد. حال کسی که چک را به من داده میگوید چک را گم کرده ام. 1. آیا بخاطر عدم تطابق امضا با شرایطی که گفتم میتوان، شکایت کیفری کرد؟ 2. آیا وقتی صادر کننده یا ظهرنویس چک ادعای مفقودی میکند، باید او اثبات کند ، یا دارنده چک؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

می توان شکایت کیفری کرد .کسی که ادعا کرده باید ثابت کند

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام میتوانی تحت عنوان کلاهبرداری از‌کسی که چک به شما داده شکایت کنی
باید اواثبات مفقودی کند