مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد ازدواج و شروط ضمن عقد ازدواج

سلام وقتتون بخیر سوالی داشتم از خدمتتون ... بنده با یک دختر خانم 6 ساله در ارتباطیم و الان قصد ازدواج داریم رفتیم خواستگاری ... طرف خانوم این شرایطو برامون گذاشتن : 1. حق خارج از کشور 2. حق مسکن 3. حق تحصیل 4. حق طلاق ... و مهریه : 114 سکه عندالمطالبه و 114 سکه عند الاستطاعه و نفقه ماهیانه یک سه به همراه 5 عدد کالا .... میخواستم ازتون سوال کنم اگر این شرایطو خواسته باشم قبول کنم که فقط بر عهده خودم باشه باید کجا این نوشته بشه ؟؟ یعنی اینکه خدای نکرده بعد ها اگه در زندگی مشترک اتفاقی افتاد و زوجه ادعایی کرد حتی کوچک ترین موردی سمت خانواده بنده و پدرم نباشه همه چیز و مسئولیت همه چیز برگردن من باشه ... ایا راهی هست که پای خانواده به هیچ عنوان باز نشه به این موضوع ؟