مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

با عرض سلام و احترام خدمت شما.
بنده در سال 95 تصادف کردم و نامه پزشک قانونی به شرح زیر است 1.جوشگاه جراحت پیشانی دامیه و امتداد تا پلک فوقانی چشم راست دامیه 2.جوشگاه جراحت ابروی سمت راست دامیه 3.جوشگاه جراحت سمت خارجی چشم راست دامیه 4.جوشگاه جراحت پلک فوقانی چشم راست دامیه 5.جراحت لاله گوش سمت راست دامیه 6.شکستگی جمجمه طرف راست و خونریزی بالا پرده سخت شامه به همراه آسیب نسنج مغز و ورود هوا به مغز 8.شکستگی گونه راست و فک فوقانی راست منقله 9.آسیب شدید عصب چشم راست که منجر به فقدان بینائی ویا از بین بردن قسمت اعظم بینائی خواهد شد.ضایعات فوق براثر اصابت جسم سخت در تاریخ95/7/17 بستری بوجود آمده است .معاینه مجدد سه ماه دیگر الزامی است.پلیس راه مقصر خود من راننده را کرده که عدم کنترل و انحراف به چپ .این اتفاق سر پیج خیلی تند اتفاق افتاد که همان روز حادثه ماشینم پراید مدل 82 بود که جعبه فرمان صدا و روغن ریزی داره؟ داشتم میرفتم تعمیرگاه که این اتفاق افتاد خلاصه بیمه گفت درصورتی دیه تعلق میگیرد که نقص عضو بشی؟ که چشم راستم مشکل پیدا کرد،بعدمعرفی کردن نزدپزشکان مشهد و تهران واسه معاینه چشم که متاسفانه نظرات اون دکترا باپزشک قانونی و بیمه شهرگنبدیکی بود، و 50 درصد نقص عضو شدم. بعد هم نیاز شدید مالی داشتم یکی از کارمندان اداره بیمه گفت شما میتوانید 30درصد مبلغ دیه را الان بگیرن. اوضاع مالی هم خیلی خراب بود چون هزینه های پزشکی خیلی بالا بود، بعد همون کارمند یه فرم داد گفت برو دفترخانه رسمی این فرم را پر کن.منم چون ضربه مغزی شده بودم هوشیاری ام درحد نرمال نبود. بعد فرم را امضا کردم.مبلغ دیه تو میشه 90میلیون ولی من 142میلیون برات حساب کردم، منم خوشحال شدم، روز بعدش45میلیون به حسابم واریز کردن، معاون حسابداری بیمه گفت تو چرا بدون مشورت این فرم رضایت نامه را تنظیم کردی؟ منم گفتم خبر ندارم کارمندبخش خسارت گفت اونم ناراحت شد گفت جنایت جنایت.برگشت به من گفت کار اشتباهی کردی؟مبلغ دیه شما خیلی از چیزهاست زیبائی صورت،نقص عضو،شکستگی جمجمه و ... تو هنوز جوانی نمیدونی.تو دیگه نمیتونی کار کنی چون نمیتونی دست خودت نیست.خلاصه بیمه بقیه طی 3قسط برام واریز کردن،و بعد معاینه مجدد 3ماه بعد میشدم رفتم پزشک قانونی گفتم بیمه این مبلغ را داد دکتر اون هم ناراحت شد. گفت نیازی نیست معاینه مجدد بشی. چون رضایت دادی. بعد از 4سال اون روز رفتم نمایندگی بیمه ماشینم را بیمه کنم، اون کارمند را دیدم. اون گفت الان قانون عوض شده طبق ماده جدیدی تصویب شده تو میتونی بقیه خسارات وارده را بگیری. اون مبلغی که دادیم فقط به خاطر نابینایی چشم راست ات بود، میخواستم از شما وکلا گرامی تقاضا دارم که راهی هست و امکان داره که بقیه خسارتم را از بیمه بگیرم. راستش اون مبلغی که دادند بیشتر هزینه درمان شد، الان هم نه میتونم کار کنم یه دختر 5ساله دارم شرمنده زن و بچه ام شدم، قبلا تو داروخانه کار میکردم فقط ترم آخرم بود دکترای داروشناسی میخواندم که همه آرزوهام نابود شد. و همه زحماتم حیف شد.

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام من میتوانم دیه ات را اخذ کنم البته قانون عطف بما سبق نمیشود
اگر خواستی تضمینی کارت انجام میدهم
فقط کمی برات هزینه داره