مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک مشاع

باسلام. سه دانگ از ملک پدری به نام برادرم هست اما تفکیک سند صورت نگرفته و مشخص نیست کدام واحد ملک ایشان است. الان 20 سال است که ایشان طبقه دوم این خانه را اجاره داده و پول اجاره را خودشان برداشته اند. آیا این ملک مشاع است در صورت مثبت بودن آیا من و خواهرم در اجاره بهای واحد ایشان سهمی داریم یا خیر؟ در ضمن مادرم در این مدت طبقه پایین این ملک زندگی میکنند. ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

بله می توانید داد خواست مطالبه اجرت المثل این ایام را بکنیدو تقسم مال مشاع

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام بله شما در ملک مشاع سهیم هستید