مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک ورثه ای

با سلام. در خرداد ماه سال 1396 پدر بنده فوت شدن و از آن زمان به بعد پول اجاره دو واحد آپارتمان ورثه ای که مستاجر در آن ها نشسته است، یکی به حساب مادرم و دیگری به حساب برادرم ریخته می شود.
و موقع اجاره دادن خانه ها هم از من به عنوان یکی از ورثه در اجاره نامه یاد نمی شود و تنها یکی از برادرانم خانه ها را اجاره می دهد. من چگونه میتوانم اجاره این چند سال را مطالبه کنم؟ و تکلیف من در برابر اجاره نامه ها که از من امضا نگرفته اند، چه می شود؟ آیا میتوانم بر علیه آن ها شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مطالبه اجاره بها ملک ورثه ای از وراث سهم از اجاره ملک ارثی اجاره ملک ارثی اجاره ملک ملک ارثی ارث پدری ارث پدر ارث