مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اجازه پدر

با عرض سلام و خسته نباشید
ببخشید این قانون جدیدی که گفته شده دختران در صورت داشتن سه شرط می‌توانند بدون اجازه پدر ازدواج کنند آیا تصویب شده؟
من پدرم فوت کرده ولی پدربزرگم درقید حیات هستن ولی چون ما با خانواده پدرم قطع رابطه کردیم نمیخام برای عقد به ایشون بگم میخاستم بپرسم که بدون اجازه ایشون چطور میتونم ازدواج کنم؟ چون میدونم حتی اگر بهشون بگم که بیان برای عقد ممکنه بگن میان ولی روز عقد نیان محضر و اینطوری برای من خیلی بد میشه، چه راه حلی هست که بتونم بدون حضور ایشون و با خیال راحت عقد کنم؟ میشه بدون اینکه اصلا به پدربزرگم بگم از طریق دادگاه اقدام کنم و دادگاه اجازه ازدواج صادر کنه؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام خیر لازمه اجازه دادگاه ارائه دادخواست شما و معرفی کامل کسی که قصد ازدواج با او را دارید و نیز مشخصات پدربزرگتان است و دادگاه پس از تحقیق و تشخیص مصلحت شما و اطلاع از علت مخالفت پدربزرگتان اجازه را صادر خواهد کرد بهتر است باحضور پدربزرگتان قرار خواستگاری را بگذارید و در صورت مخالفت اقدام قانونی کنید

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام اول سعی کنید نظر پدربزرگتون به ازدواج با مرد دلخواه خودت جلب کنید در نهایت از طریق قانونی میتوانید دادخواست بطرفیت پدر بزرگتون بدهید و مردی که میخواهید باش ازدواج کنید خصوصیات ان را مفصلا برای دادگاه ارایه دهید تا دادگاه حکم به اجازه ازدواج بدهد