مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام وقت بخیر، من دختری 18 ساله هستم ک هیچ دخالتی نداشته ام، میخوام بدونم دختری ک پرده اش حلقوی هست و در واقع بکارتی نداره، چون بکارت نداره برای ازدواجش نیاز ب اذن پدر هست؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .کلا دختر بدون بکارت نیاز به اذن پددر درازدواج ندارد اما دفترخانه هافقط اگر شناسنامه شما سفید باشد ازدواج را ثبت نمی کنند وباید از طریق دادگاه اقدام شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اذن پدر هست دفترخانه ازدواجما را ثبت نمیکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
برای ازدواج دختر غیر باکره ، نیاز به اذن پدر نیست

و شما باید نامه پزشک داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کسی که به کارت خود را از طریق دخول از دست داده باشد نیاز به اذن پدر ندارد. صرف دخول

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر اگر به سن قانونی رسیده باشد و باکره نباشد می تواند بدون اجازه پدر ازدواج کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت اگر باکره باشبد نیاز به اذن پدر است

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اگر بکارت ندارد نیاز به اذن پدر نیست. اگر بکارت از نوع حلقویست و رابطه ای نداشته است نیاز به اذن پدر دارد. در ضمن بکارت حلقوی نیاز به گواهی پزشکی قانونی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما در حکم دختر باکره هستید فلذا اذن پدر لازم است.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله در صورت ثبت ازدواج قبلی و یا گواهی پزشکی قانونی جهت ثبت نیاز به اذن پدر و یا رای دادگاه می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دختر باکره نیاز مند اذن پدر برای ازدواج می باشد و در این اذن دخول ملاک است نه نوع بکارت

یک وکیل :

با وجود باک ه بودن بدلیل عدم دخول بنظر نیازمند اذن پدر هستید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
نيازمند اذن پدر مي باشيد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم بکارت نیاز به اذن پدر ندارد گواهی پزشک ارائه دهید