مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروج زوج

باسلام.من و همسرم به دلایلی داریم از یکدیگر جدا میشیم ایشون ابتدا با رضایت کامل و دست نوشته خودشون توافق نامه ای تهیه کردن با نظر خودشون منم پذیرفتم و مادر و پدر هر دومون امضا کردن و انگشت زدن حتی از امضا پدرش فیلم گرفت و با کلی خواهش منو راضی کرد. روز دادگاه زد زیر توافقنامه و حتی گفت راضی به طلاق نیست.کرونا باعث شد 2،3 ماه کارمون عقب بیفته،در نهایت قاضی گفتن داور انتخاب کنید و لایحه بدن،سرانجام بعد از 1ماه رای دادن که درخواست زوجه ادله کافی نداره و باطل هست. من شکایت کیفری بدلیل خیانتهای همسرم کردم اما بدلیل آبروی خانواده و دخترمون که در آینده تو این جامعه میخواد زندگی کنه و درس بخونه و شغل انتخاب کنه و تو هر محفلی راجع به خانوادش حرف نزنن که مکدر و ناراحت بشه پیگیر شکایت نشدم و گذشتم. مهریه امو از طریق اداره ثبت اجرا گذاشتم و زمینی که با هم شریک بودیم خواستم که توقیف بشه اما جواب استعلام عدم مالکیت ایشون بود و با پیگیری متوجه شدم به نام دخترمون انتقال دادن. حالا که میخوام از طریق دفتر پیشخوان قضایی اقدام کنم گفتن باید ابتدا انصراف بدم از اداره ثبت با توجه به اینکه مدارک من نشون میده من از بهمن 98 اقدام به اجرای مهریه کردم و این انتقال در 99/2/2 صورت گرفته و شاید بشه با توجه به اینکه خودشون کفیل هستن برگردونن. غیر از این مساله من ایشونو از طریق اداره ثبت ممنوع الخروج کردم یعنی اینم با انصراف کن لم یکن میشه؟! بنظرتون اقدام از نو کنم از طریق پیشخوان قضایی.؟ صد البته که خوشحال شدم بنام دخترم هست و به غریبه فروخته نشده چون در اینمورد همسرم خیلی داستان سر هم کرد و دروغ ها گفت که نگران شدم. و همینکه فهمیدم بنام دخترمه حاضرم چشم پوشی کنم.فقط بخاطر اینکه خیلی تو فکر رفتن از ایران هست و منو تهدید به ندیدن دخترم میکنه میخوام که ممنوع الخروجیش بمونه.

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

بله اگر اموالی ندارن که در ثبت توقیف شود پرونده در اداره ثبت مختومه ونامه بهتون میدم برای مطالبه ازطریق دفترخدماتقضایی ودردادگاه تقاضای ممنوع الخروجی کنید