مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. مهریه رو اجرا گذاشتم میخواستم زوج رو در اداره ثبت ممنوع الخروج کنم که کارمند اجرا گفت از طریق دادگاه این کار رو انجام بده چون اگه الان ممنوع الخروج کنی برای دادگاه دوباره باید رفع ممنوع الخروج کنی و دوباره از دادگاه اقدام کنی! لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم ؟ این حرف درسته؟ و کدوم بهتره و فرقش چیه؟ آیا از دادگاه هزینه داره؟ خیلی ممنون میشم اگه دقیق راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

دادگاه بهتره چون علاوه بر ممنوع الخروجی دستور جلب هم از دادگاه میتونید بگیرید ولی ثبت جلب نمیده. پس به نظر من هم اجرای ثبت را بی خیال بشید برید دادگاه.
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer