مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

باسلام. همسر من رو با 6 کیلو مواد مخدر گرفتن هروئین و شیشه. سابقه نداره و مال دوستش بوده ولی چون امانت گذاشته پیش این مأمورا که وارد منزل شدن اینو بردن و تو بازپرسی گردن گرفته مال خودش بوده‌. حکمش چیه چی میشه لطفا جواب بدید. هنوز قاضی حکم نداده

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام متاسفانه حکمش اعدام است حتما وکیل باید بگیرید 09183338197

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام مطابق قانون مبارزه با مواد مخدر با اصلاحات صورت گرفته پس از آن کشف مواد مخدر بیش از 30 گرم حکم اعدام دارد از آنجایی که همسر شما در بازپرسی های مقدماتی اقرار به مالکیت این مواد نموده و در یک ایشان نیز کشف شده است حکم دیگری برای آن متصور نیست