مشاوره حقوقی رایگان - مهریه. توقیف اموال

سلام..حساب یارانه و خودرو مدل 89 معمولی که تنها ابزار کارم است و مسافرکش هستم توقیف سندی شده.. فعلا اعتراض کردم به رییس ثبت و در پرونده گذاشتم..چه کاره دیگری از دستم برمی‌آید تا بتوانم ماشینم را جزء مستثنیات محسوب کنند انجام دهم .. درآمدی جز این ماشین شخصی ندارم. با دو فرزند رها شده نزده من؟ سوال دوم..چه زمان درخواست اعسار کنم؟ و آیا درخواستم را باید به ثبت و در همان ساختمان باید بدهم یا دفاتر الکترونیک؟ به خدا دائم استرس دارم که خودرو ام را بگیرند چه کنم و حتی چگونه اقساط مهریه یا خرج زندگی ام را بدهم .. راهنمایی کنید؟؟ متشکرم

پاسخ ها :

توقیف اموال مهریه خودرو مستثنیات دین اعسار زوج اعسار مهریه توقیف خودرو برای مهریه مهریه مستثنیات دین اعسار توقیف اموال