مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای معرفی نکردن اموال توسط شوهر در پرونده مهریه

سلام
دادگاه برای مهریه 2 سکه پیش و هر 7 ماه 1 سکه در نظر گرفت.. و در مهلت 20 روز اعتراض شوهرم به این حکم هم اعتراض کرد.. و هنوز به مرحله اجرا نرسیده.. ماشین و منزل و حساب های بانکی توقیف شد اما این اموال را من به دادگاه معرفی کردم.. و ایشان از خرداد 97 هیچ مالی از خود معرفی نکرده و خود را معسر دانسته و اعسار زده.. سوال بنده اینه من طبق ماده 16،17،18 محکومیت های مالی تا چه زمانی میتونم برای معرفی نکردن مال ازشون شکایت کنم؟؟ آیا بعد از حکم اجرا هم میتونم این شکایت رو انجام بدم؟؟ چون این پرونده 6 ماه هست که با اعتراضای بی موردشون عقب افتاده و به بنده ضرر مالی و روحی رسوندن..

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام طبعا شما می توانید اموال ایشان را معرفی کنید تا مورد توقیف قرار گیرد و زمینه ای برای شکایت نیست.

پرسشگر :

بنده به تازگی اموال رو توقیف کردم اما نمیدونستم همسرم چه اموال دیگه ای داره..ایشون از خرداد ماه با شهادت دروغ شهود خود را معسر معرفی کرده و به هیچ عنوان از اموال خود صحبتی نکرده..و به مدت 6 ماه با اعسار و اعتراضات مکرر رسیدگی به پرونده رو عقب انداخته..شکایت من طبق ماده ی 16 به دلیل معرفی نکردن اموال از روز اول و عقب افتادن پرونده به دلیل معسر معرفی کردن ایشون هست..چون زوج موظفه اموال خودش رو معرفی کنه و ایشون به مدت 6 ماه از این کار خودداری کرده

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام پس از اتمام مراحل پرونده ای که مطرح است وبا صدور حکم در صورت مشاهده ویا دسترسی به مالی از محکوم علیه برای شما فراهم آید در هرزمان می توانید سریعا از طریق اجرای احکام دستورتوقیف اموال بگیرید ومتقابلاً طرف شما نیز در صورت تغییر شرایط اقتصادی خود وجامعه بعد از گذشت حد اقل یک ماه از دادنامه قبلی مجدد اً می توانددرخواست تعدیل اقساط را از دادگاه مطالبه کند.