مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملک

پنج سال پیش ملکی که از پدرم طبق قولنامه رسمی مشاور املاک خریداری نموده ام، اما سند ملک رو بنام خودم انتقال ندادم، یکسال پیش پدرم فوت شدن، آیا انتقال سند این ملک مشمول مالیات بر ارث خواهد بود؟ ضمنا همه ی وراث هم حاضر به امضا برای انتقال سند بنام بنده هستند. باتشکر

پاسخ ها :

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام چون قبل از فوت پدر شما ملک را به شما فروخته لذا دیگر بعنوان ماترک محسوب نمیشود تا مالیات بر ارث به ان تعلق بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر به مبایعه نامه خود استناد کنید...