مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال زوج

باسلام و عرض ادب .. بنده پس از ازدواجم تمام وسایل خانه را عوض کردم و برای همشون فاکتور دوباره رفتم گرفتم .. چون اجاره نامه خونه به نام زنم بوده .. ایشون یواشکی خونه رو عوض کرده و کلیه وسایل شخصی مرا هم با خودش برده است .. چگونه میتوانم وسایلمو ازش پس بگیرم؟؟ ایشون وکالت طلاق در قبال بذل مهریه از من دارند و الانم برای طلاق اقدام کرده .... شدیدا داره زرنگی میکنه .... و سوال دیگه اینکه جهیزیش چی میشه داستانش ؟؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست استرداد وسایل خریداری شده توسط خود را مطرح کنید و این موضوع در داگاه خانواده رسیدگی میشود و به هیچ عنوان سرقت نیست