مشاوره حقوقی رایگان - توضیحی مبنی بر موضوع هتک حرمت و الفاظ رکیک

با سلام
اینجاب یک کشاورز هستم که در محل زمین های خود وارد جر و بحث شدم با یک چوپانی که بدون اجازه گله گوسفندان خود را به زمین زراعی که محصول تازه کاشت من در اون بود وارد کرد
ابتدا با اون صحبتی کردم دال بر این که خارج شو و از ادامه این کار خودداری کن
در جواب اون شخص شروع به فحش دادن و تحقیر کردن من کرد و از الفاظ رکیک ناموسی شروع به حجوم سمت من را داشت و من رو با چوبی که در دست داشت مورد آسیب کرد و با چاقوی خود به من جراحاتی زد
در دادگاهی که شکل گرفت صراحتا شرح حادثه را توضیح دادم و حادثه ای که شکل گرفت رو بیان کردم که مشکلی تا اینجا نداشته است
سوال و پرسش من اینجاست که آیا برای الفاظ رکیک و فحش هایی که به من گفت و تحقیری که به من کرد میتوانم شکایتی به اون وارد کنم ؟
و این که توضیحی بدهید که مراحل شکایت هتک حرمت چگونه است و این که مجازات فرد برای هتک حرمت و فحش چیست؟
با تشکر و درود

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام با توجه به اینکه تقسیم مال مشاعی بدون توافق مالکین امکان پذیر نیست احتمالا کارشناس ارزیابی برای قیمت فروش انتخاب شده است