مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره در مورد اپارتمان

سلام من ساکن مجتمع مسکونی هستم من مادر همسایه ها برای رای گیری برای نماینده بلوک ازش درخواست کردنو مادر قبول کرد اما جلسه برگزار نشد و از مادر خواستن نامه بنویسند که مادر نماینده بلوک بشود و امضا کنند ما نامه رو تحویل دفتر هیت مدیره دادیم بعدا ظهر همان روز اسم کس دیگری را دادن و گفتن با رای اکثریت دوباره نامه دادن که به مادر من رای میدن هیت مدیره دوباره اون رو نماینده کرد تا این که ما دیگه نخواستیم الان این نماینده رفته شیر اب کولر های همه رو بدون اطلاع عوض کرده حالا از تمام همسایه ها پول می خواد و میگوید که مشترک هست باید پول را داد و نماینده بلوک که دفتر انتخاب کرده سابقه ورود به عنف هم دارد

پاسخ ها :

صابر  باقري پائين كولائي

جناب آقای صابر باقري پائين كولائي :

تا زمانی که هیت مدیره مشخص نشد ونماینده معین نشد دادن وجه معنا ندارد