مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص تقدم و تاخر متن و امضا

سلام
سال 96 پیش نویس قراردادی به صورت تایپ شده بررسی کردیم و هر دو طرف با روان نویس آن را اصلاح و نکاتی بر ان اضافه کردیم . و ذیل تمام صفحات امضا شد.

سال 97 قرارداد تایپ شده گواهی امضا شده به صورت قانونی

سال 99 در دادگاههای حقوقی در حین رسیدگی اصل پیش نویس قرار داد را به دادگاه ارایه دادند که یک بند مهم مانند دیگر اصلاحات به پیش نویس اضافه شده بود و ادعا کردند در قرار داد اصلی این بند از قلم افتاده است

سوال بنده مشخص این است این بند اضافه شده نسبت به متن تایپ شده و نسبت به امضا های ذیل قرار داد قابلیت تشخیص تقدم و تاخر دارد ؟‌ این کار جرم است ؟؟؟؟‌ (نسخه دیگری از پیش نویس موجود نیست)

پاسخ ها :

تشخیص تقدم و تاخر متن تایپ شده نسبت به امضا تشخیص تقدم و تاخر متن و امضا تقدم و تاخر متن تایپ شده تقدم و تاخر نوشته