مشاوره حقوقی رایگان - جانبازان

باسلام و ارادت
بنده کارگر روزمزد دائم استخدام شرکت سیمانی تحت پوشش قانون کار می‌باشم و جانباز 30 درصد می‌باشم با حدود 23 سال سابقه مشخصات کارفرما برای بنده طبق قوانین تصریح شده جهت تسهیلاتی میبایست به بنده پرداخت کند یا در نظر بگیرد. با تشکر

پاسخ ها :

تسهیلات جانبازان مشمول قانون کار کارگر جانباز تسهیلات جانبازان کارگر کارفرما جانباز