مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام. من با وثیقه آزاد هستم و پرونده ام دست بازپرسی بوده الان یه ابلاغیه اومده که قراره حکم صادر شه برام.
حالا اگه تبرئه نشم میخوام اعتراض کنم
تو این مدتی که جواب تجدیدنظر بیاد باید برم زندان یا با همون وثیقه میتونم ازاد باشم.
من به همراه باجناقم رفته بودیم خونه برادر خانومم در روستای خاف کمکش کنیم تو بنایی خونه چون وضع مالی خوبی نداره وقتی چاه دستشویی میکندیم براش چند تیکه سفال شکسته از تو چاه خونه پیدا شد جهت کنجکاوی انداختیم تو صندوق ماشین تو راه جلومونو گرفتن و بهمون جرم حفاری غیر مجاز رو زدند بخاطر چند تیکه سفال شکسته که هیچ ارزشی هم نداره.

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

سلام بتهوون وثیقه میتونیدآزادباشیدتاحکم قطعی صادرشه