مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سند ملک ضامنی که فوت شده است

با سلام. بابت یک سفته ، 18 سال پیش پدربزرگ بنده ضامن پسر خود شده و پشت سفته ایشون رو امضاء کرده، در حال حاضر پدربزرگ فوت شده و ورثه در حال اقدام برای فروش ملک هستن، صاحب سفته میخواهد آن را اجرا بگذارد. آیا سند ملک هنوز توقیف میباشد؟ سفته توسط پسر امضاء و پدر به عنوان ضامن پشت سفته را امضاء کرده. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .سفته علیه پدربزرگ قابل اقدام نیست مگراینکه در زمان حیات پدربزرگ سفته را واخواست کرده باشد وظرف یک سال اززمان واخواست طرح دعوی کرده باشد.ولی نسبت به متعهدقابل اقدام می باشد وسهم متعهد ازماترک رامی تواندتوقیف کند