مشاوره حقوقی رایگان - اجازه خروج فرزند پسر

با سلام و درود
بنده به اتفاق پسرم و همسر دومم مدت 4 سال است که در ترکیه ساکن هستیم . پسر من حاصل ازدواج اول بنده می باشد ، با اجازه پدرش از ایران گذرنامه گرفتیم و خارج شدیم (چهار سال پیش )
ولی الان من میخواهم برای کاری سفر به حوزه شینگن داشته باشم و چند ماه بعد پسرم و همسرم هم بیان پیش من . سوال من اینجاست راجب پسرم : پدرش که ایران هست و از ایشان خبری نیست و من هم که سفر میکنم آیا اجازه خروج از ترکیه به پسرم میدهند که همراه همسر بنده از ترکیه به قصد اروپا خارج شوند ؟ یا اینکه حتما من و یا پدر اصلیش باید اجازه نامه کتبی صادر کند
ممنونم از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

با سلام عزیزم امیدوارم موفق باشید، برای خارج نمودن پسر شما از ترکیه به قصد هر کشور دیگر تابع قانون کشور ترکیه است اگر در قانون ترکیه نیازی به اخذ مجوز از پدر اصلیش نیست میتوانید خارج کنید و نیازی به اجازه مجدد پدر اصلی برای خارج نمودن ایشان از ترکیه ندارید.