مشاوره حقوقی رایگان - خروج فرزند از کشور

سلام من با شوهرم دراختلاف هستم و درحال جدایی هستم و یک دختر 5 ساله دارم که فعلا بچه حضانتش با من هست و پدرش هفته ای یک روز حق ملاقات دارد . از آنجایی که بچه پاسپورت دارد پدرش بدون اطلاع من میتواند بچه را از کشور خارج کنید؟
و اینکه من چطور مانع خروج بچه میتوانم بشوم و اینکه اگه بتونم ممنوع‌الخروج کنم بچه رو آیا پدرش متوجه ممنوع‌الخروج بودن بچه را متوجه میشود ؟ آیا ابلاغ ممنوع‌الخروج بودن بچه به پدر ابلاغ میشود؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله پدر میتواند از کشور خارج کند و شما اگر ممنون الخروج کنید به نظر پدرش متوجه می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید با طرح دعوی ممنوع خروجی درخواست خود را به مراجع قضایی پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله می تواند شما باید فورا اقدام نمایید جهت تامین وکیل بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله پدررمیتواند بچه را خارج کند و بلاغیه ممنون الخروخی هم برای پدر میرود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید طی طرح دعوی ممنوع الخروجی را درخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید پدر را ممنوع الخروج کنید و درخواست خود را به قاضی ارائه دهید و اگر این اقدام را بکنید به او ابلاغ می شود