مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارائه صورتجلسه انتخاب هیات مدیره ساختمان

ما در یک آپارتمان 30 واحدی زندگی می کنیم با رفتن مدیر ساختمان تصمیم بر این شد که فقط هیات مدیره داشته باشیم. هیات مدیره جدید با اکثریت آرا یعنی 16 بعلاوه یک انتخاب نشدند الان از ارائه صورتجلسه رسمی مبنی بر انتخاب خود و اینکه صندوق ساختمان دست کیست خودداری می کنند.
وقتی معلوم نیست هیات مدیره چه کسیست و صندوق دست کیست آیا ما باید شارژ را به سرایدار کماکان پرداخت کنیم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باتوجه به انتخاب هییت مدیره,جدید,هزینها ی پرداختی باید برابرمصوبه هیئت مدیره جدید باشد .برای رویت تصمیمات وانتخاب افرادبرای هیئت مدیره درمجمع عمومی عادی سالانه,می توانید باارسال اظهارنامه برای هیئت مدیره جدید,درخواست تصویری ازآن صورتجسات رامطالبه کنید ودرصورت امتناع ازطریق دادگاه درخواست کنید.