مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد سرایداری

سرایدار ما 9 سال است که توسط مدیر قبلی ساختمان ماندگار شده است بعد از رفتن مدیر ساختمان و بررسی قراردادها متوجه شدیم که سرایدار با توجه به اینکه از ما حقوق می گرفته 2 سال حقوق بیمه بیکاری هم با کمک مدیر ساختمان از طریق پرداخت بیمه در جایی دیگر می گرفته است. علاوه بر این متوجه غیر قانونی بودن و شاهد نداشتن در کلیه قراردادهای سالهای قبل شدیم. سرایدار برای رفتن از ساختمان مدعی 20 میلیون تومان دریافت وجه نقد شده است ، الان هیات مدیره ای داریم که از ارائه صورتجلسه خودداری می کنند و بدون رسیدگی به مشکلات قبل سرایدار دارند مجددا با سرایدار قرارداد می بندند. آیا اگر سرایدار خلافی مرتکب شود و یا سال آینده مجددا پول بیشتری طلب کند همه ساختمان مسئولند یا فقط کسانیکه بدون داشتن حق هیات مدیره گی با ایشان قرارداد می بندند؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

هیات مدیره برای عقد قرارداد و سایر امور مالی اولاً باید به شکل صحیح انتخاب شده باشد و دوماً باید در جلسه ساختمان در خصوص موضوع رای گیری نماید