مشاوره حقوقی رایگان - رهن خانه

با سلام من در اسفند 99 یک خانه خریداری کردم، موعد تخلیه خانه اول اردیبهشت بود اما به خاطر شرایط کرونا از ما فرصت 2 ماهه خواستن و ما هم قبول کردیم. بعد از پایان 2 ماه باز هم دو هفته مهلت خواستند که ما مشروط به اینکه در طی این دو هفته برای تغییر دکوراسیون خانه همکاری کنند پذیرفتیم، اما متاسفانه بعد از تمدید موعد تخلیه از ورود به خانه ممانعت کردند. آیا من میتونم بابت خسارتی که به خاطر این دو هفته تاخیر بهم وارد شده، در زمان تخلیه چک 2 هفته بعد رو به مستاجر بدم یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بابت خسارت ، طبق قراداد اگر در قرارداد خسارت پيش بيني نشده طبق قانون عمل ميشه