مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مورد اجاره

سلام

رفتم خدمات قضایی گفت اول بایستی حکم تخلیه مستاجر مسکونیت را بگیری بعد که بیرون رفت درخواست دریافت خسارتها به ملک و هزینه هات را درخواست بدی آیا همچین چیزیه؟ اگه اینجوریه که باید پول رهنش بدم بره بیرون بعد خسارتهام از کجا بگیرم ؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ قبلا به شما ارائه شده اگر ابهامی دارید تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید در راستای حفظ حقوق خودتان مبلغ ودیعه را توقیف کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله باید برای خسارات دادخواست جداگانه‌ای بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید مبلغ رهن را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید و بلافاصله
درخواست مطالبه خسارت وارده را مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هر دو درخواست را‌می توانید با تامین دلیل از شورا بنمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید روی ودیعه تامین خواسته بدهید و سپس اقدام به مطالبه خسارات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قبل از واریز پول پیش به حساب دادگستری دادخواست مطالبه خسارت بدهید و درخواست تامین خواسته بدهید و پول پیش را بلافاصله بعد از واریز به حساب دادگستری توقیف کنید

فرشاد غلامی

جناب آقای فرشاد غلامی :

با سلام
در خصوص خسارت ها می بایست طرح دعوی نسبت به مطالبه خسارات را بعد از دادخواست تامین دلیل در شورای حل اختلاف مطرح نمائید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همزمان دادخواست بدید و وجه را توقیف کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،طبق مصوبه ستاد کرونا، چنانچه املاک مسکونی مورد اجاره در مدت زمان تمدید قرارداد اجاره مورد معامله به شیوه رسمی و قطعی معامله شده باشد و ملک به مالک دیگر منتقل شود در صورت خواسته مالک جدید جهت تخلیه ملک بایستی تا حداکثر دو ماه از تاریخ عقد قرارداد رسمی فرصت تخلیه ملک را خواهد داشت لازم به یادآوری است در تمامی موارد فوق چنانچه مستاجر قادر به پرداخت و یا بستن قرارداد جدید نباشد و مبلغ اجاره افزایشی را قبول نکند موظف است تا در اسرع وقت ملک را تخلیه نماید. همچنین طبق مرجع صالح رسیدگی اگر مستاجر در مدت زمان اجاره به تعهدات خود پایبند نباشد و حقوق موجر را تضییع نمایند مشمول مصوبه کرونا نخواهد شد.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

درخواست تامین دلیل ودادخواست مطالبه بدهید

مصطفی دانشجو

جناب آقای مصطفی دانشجو :

الان میتونین دادخواست مطالبه خسارات بدین و همون مبلغ ودیعه را توقیف کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

پول پیش را در صندوق دادگستری تادیه کنید وسپس دادخواست خسارت بدهید ومبلغ را توقیف کنید

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

شما می توانید پس از تقدیم شکایت تخلیه فوری عین مستاجره،و واریز پول به حساب سپرده دادگستری،با تامین خواسته اقدام به توقیف مبلغ واریزی خود نمایید،سپس اقدام به تقدیم دا خواست مطالبه خسارت نموده و پس قطعیت دادنامه ی صادره اقدام به برداشت مبلغ محکوم به از محل مورد توقیف نمایید.

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام می توانید دادخواست تخلیه و تامین دلیل را با هم ثبت نمایید و پس از صدور حکم تخلیه و واریز وجه به حساب دادگستری بلافاصله با طرح دعوای مطالبه خسارت و تامین دلیل مبلغ پیش واریز شده به حساب دادگستری را توقیف نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پول را به صندوق واریز دادخواست خسارت اقامه و ودیعه را توقیف نمایید