مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت تاخیر در پرداخت حکم دادگاه

سلام و عرض ادب
بنده سال 96 در شرکتی مستقر در تهران مشغول بودم که بنا به دلایلی بعد از قطع رابطه کاری ، توسط اداره کار برای دریافت حقوق پرداخت نشده ام شکایت کردم. نمایندگان شرکت در هیچ یک از جلسات اداره کار و پس از آن جلسات دادگاه حضور نیافتند و حکم به نفع بنده صادر شد. تا الان نتوانستم اموالی از شرکت را جهت توقیف اموال به دادگاه معرفی کنم. سوال بنده این است که میتوانم علاوه بر اصل مبلغ تعیین شده در حکم ، خسارت تاخیر هم بگیرم یا خیر. و اینکه چون بنده ساکن شهر دیگری هستم میتوانم از شهر خودم علیه شرکت شکایت ثبت و پیگیری کنم یا خیر
با تشکر

پاسخ ها :

خسارت تاخیر در پرداخت حقوق کارگر پس از حکم دادگاه خسارت تاخیر در پرداخت حکم دادگاه تاخیر در پرداخت حقوق کارگر خسارت تاخیر خسارت عدم پرداخت حقوق کارگر کارگر کارفرما