مشاوره حقوقی رایگان - پست رسمی سازمانی و درخواست کار در همان پست

با توجه به اینکه اینجانب پست سازمانی مدیر داخلی بیمارستان را دارا بوده و فرزند شهید نیز می باشم . بدون هیچ گونه مشکلی در این پست مشغول به کار نیز می باشم (کارمند نمونه و تشویقی نیز از معاونت توسعه را نیز دارم ) ایا در صورت معرفی فردی فقط با ابلاغ داخلی و فقط بر اساس سلیقه نماینده شهرستان و غرض ورزی جهت جایگزین اینجانب حق شکایت در دیوان را داشته و ایا حق به بنده داده خواهد شد

پاسخ ها :

جایگزینی کارمند پست سازمانی کارمند پست سازمانی دیوان عدالت اداری