مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از شرکتی به قراردادی

باسلام عرض ادب و احترام اینجانب مدت 6 سال است در سایت اداری شهرداری اهواز بصورت نیروی شرکتی وابسته به شهرداری مسئولیتی و در سامانه اتوماسیون اداره جایگاهی دارم بنده برادر شهید هستم لطفاً راهنمایی کنید میتوانم جهت تبدیل وضعیت از شرکتی به قراردادی به جایی دادخواست بدهم . با تشکر و خداقوت به شما سروران .

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مفاد قرارداد شرکتی تان بسیار مهم در تبدیل وضعیت است متاسفانه چون در این مکان امکان بارگزاری مدارک نیست تا رویت نماییم . لطفا جهت اخذ مشاوره تخصصی به وکیل مجرب البته با به همراه داشتن قراردادتان مراجعه فرمایید