مشاوره حقوقی رایگان - اثبات حجر

با سلام وقت بخیر
ببخشید همسر من شهریور 98 تصادف کرد و ضربه مغزی شدن و عمل جراحی مغز و جمجمه انجام دادن ... ایشون الان با ماشین سواری میره بیرون ، خرید میکنه ولی فراموشی داره و اینکه باید بهش بگیم باید چیکار کنی بعبارتی قدرت تصمیم گیری نداره ...
بعنوان مثال اگه بخوایم بریم مشاوره خانواده ، حتما یک نفر دیگه باید بره واسمون نوبت بزنه ...
خیلی هم عصبی و پرخاشگر شده ...
مثلا اگه کفشاش جلوی پاهاش جفت نباشه عصبی میشه و پرت میکنه ...
مثلا نمیتونه توحموم موهای زائدشو بزنه حتما باید یکنفر براش ایکنار رو بکنه ...
الان سوالی که از خدمت شما داشتم اینکه آیا این محجور محسوب میشه ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

باسلام ، ببخشید با توجه به مدارک پزشکی تشخیص میدن یا اینکه خودش رو باید ببین و نظر بدن؟

اثبات حجر همسر اثبات حجر حکم حجر حجر محجوریت همسر حکم محجوریت محجوریت قوانین حجر