مشاوره حقوقی رایگان - اثبات حجر

با سلام وقت بخیر
ببخشید همسر من شهریور 98 تصادف کرد و ضربه مغزی شدن و عمل جراحی مغز و جمجمه انجام دادن ...
، ایشون الان با ماشین سواری میره بیرون ، خرید میکنه ولی فراموشی داره و اینکه باید بهش بگیم باید چیکار کنه به عبارتی قدرت تصمیم گیری نداره ...
بعنوان مثال اگه بخوایم بریم مشاوره خانواده ، حتما یک نفر دیگه باید بره واسمون نوبت بزنه...
خیلی هم عصبی و پرخاشگر شده...
مثلا اگه کفشاش جلوی پاهاش جفت نباشه عصبی میشه و پرت میکنه...
مثلا نمیتونه توحموم موهای زائدشو بزنه حتما باید یک نفر براش این کار رو بکنه ...
الان سوالی که از خدمت شما داشتم اینکه آیا این محجور محسوب میشه ؟

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

باید با مدارک پزشکی ومستند دادخواست صدور حکم حجر به دادگاه خانواده داد

این پرونده نیاز به وکیل دادگستری دارد