مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه انتقال سند توسط فروشنده ماشین

سلام.من یک ماشین از شخص ثالث گرفتم و همه پول ماشین را پرداخت کردم.الان ماشین به نام یه بنگاهی هست که وکالت فقط برای تعویض پلاک بهم داد الان تعویض پلاک کردم ولی بنگاه نمیاد هزینه انتقال سند را بدهد میگوید خودت هزینه را بده تا برای انتقال سند بیام.ماشین هم 300 هزار تومان خلافی داشت که پرداخت کردم الان بنگاه میگه هزینه انتقال سند هم باید بدی..الان باید چکار کنم سریع ترین راه برای شکایت کردن چیه؟؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.پرداخت کنید بهتر است چون از طریق دادگاه زمانبر است.