مشاوره حقوقی رایگان - هزینه سند

سلام بنده خودرویی خریدم پولش تمام کمال پرداخت شد.طرف بدون اینکه من خبرداشته باشم اومده دفترخانه وکالت پلاک داده ورفته کل هزینه دفترخانه عوارض وخلافی رو پرداخت نکرده انداخته کردن من .چکارمیتونم بکنم من تواین شرایط

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
اگر چیزی درج نشده برعهده نامبرده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دید توافق اولیه تان چه بوده و در مبایعه نامه چه چیزی قید شده است اگر پرداختی بر عهده ایشان بود می توانید مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت پرداخت عوارض و خلافی اظهارنامه ارسال کنید اگر پرداخت نکرد خودتان پرداخت کنید و نسبت به تعویض پلاک اقدام کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید هزینه‌ها را بپردازید و سپس دادخواست مطالبه وجه داده و از ایشان مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید پرداخت کنید.
سپس علیه وی دادخواست مطالبه وجه دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما نباید قبل از اخذ کلیه مدارک از جمله عوارض و خلافی ثمن معامله را پرداخت می‌کردید الان چاره‌ای جز رایزنی و یا طرح دعوی ندارید.

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام میتوانید ایشان را الزام به پرداخت این مبالغ نمایید البته چنانچه شرط خلافی نکرده باشید