مشاوره حقوقی رایگان - انتشار عکس خصوصی

سلام
یه خانمی یه عکس خصوصی به یه اقا داده که باهم دوست بودن تو این عکس نصف چهرش پیداست.
حالا که روابطشون به هم خورده اون اقا با یه اکانت فیک و یه خانم دیگه که با اون اقا دوسته با اکانت اصلیش ایشونو تهدید به پخش اون عکس کرده.
از جفتشم اسکرین شات گرفته.
حالا میخوام بدونم میشه شکایت کرد؟ اصلا میتونه شکایت به جایی برسه؟ اگر به جایی نمیرسه اصلا شکایت نکنه چون خیلی میترسه خونوادش بفهمن
اگر میشه شکایت کرد این خانم اصلا نمیخواد خونوادش بفهمن شدنیه؟

پاسخ ها :

شکایت بابت تهدید به انتشار عکس خصوصی تهدید به انتشار عکس خصوصی تهدید به انتشار عکس تهدید به پخش عکس شخصی تهدید به پخش عکس خصوصی انتشار عکس خصوصی انتشار عکس عکس خصوصی تهدید