مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر یا تسلیم به رأی

با سلام و خسته نباشید از من 5 گرم هرویین و 1 گرم شیشه گرفتن و 350 میلیون وثیقه بریدن چون در شهر خودم نبودم و تا سند کارشناسی بشه یه هفته در زندان بودم و بعد با قید ضمانت آزاد شدم 2 هفته بعدش ابلاغیه اومد که در فلان تاریخ باید به شعبه 3 دادگاه انقلاب برم و من تو اون تاریخ به دادگاه رفتم و رای قاضی این بود 5 سال حبس و 2 میلیون و 700 جریمه و 50 ضربه شلاق که بعد 1 هفته این حکم بهم ابلاغ شد البته قاضی گفت که تجدید نظر نزنم که بتونم از قانون یک چهارم استفاده کنم بشه 3 سال و نیم و برم زندان و عفو رهبری بخوره بهم سوال من اینه که به من 20 روز مهلت تجدید نظر دادن به نظرتون من باید چیکار کنم آیا تجدید نظر بزنم چون مواد و قبول کردم برا خودمه و نوشته مصرفی یا تسلیم به رای بزنم و سوال بعدی اینکه من الان باید دادگاه برم و نامه ای پر کنم در خصوص تسلیم رای و باید بنویسم که تقاضای یک چهارم دارم یا که نه به چه صورتی هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

اگر اقرار دارید، تسلیم به رای بهتره اما دادگاه مکلف نیست حتما یک چهارم کسر کند، بلکه میتواند کمتر هم اعمال کند. شما قبلش حتما حضوری با قاضی صحبت کنید و خواهش کنید که حداکثر تخفیف را اعمال کند.