مشاوره حقوقی رایگان - زمین ورثه ای

سلام
من و مادرم و خواهرم باهم زندگی میکنیم
سال 85 پدر بنده فوت کردن
پدر من یک خانه و یک قطعه زمین (باغ) داشتند
بعد از فوت پدرم ما خانه را انحصار ورثه کردیم و سهم الارث پدربزرگ و مادربزرگ را خریدیم و خانه به اسم سه نفر ما یعنی مادرم و خواهرم و من شد به اندازه ی سهم الارث خودمان .
در آن زمان زمین را انحصار ورثه نکردیم و سال 88پدر بزرگ بنده فوت کردن
اون زمین سند رسمی نداره و ما فقط یک‌ برگه کاغذ داریم که روش نوشته شده که پدربزرگ بنده اون قطعه زمین رو به پدر بنده واگذار کردن
و شاهد ها امضا کردن
حالا با چیزی بنده میدونم اون سهمی که از اون زمین به پدربزرگ بنده میرسیده به بچه هاش رسیده
مادربزرگه بنده هنوز زنده س و یک برگه نوشته که اون سهمی که به من میرسه برسه به من و خواهرم

حالا سوار من اینجاس
برای گرفتن سند باید قولنامه باشه و مدارک مالک ها و اگر ارثی بود
برگه ی انحصار ورثه
الان اگر من بخوام برای اون زمین سند بگیرم
دقیقا با این موضوع باید چیکار کنم

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام‌ : اخذ سند بایستی طی تشریفات را داشته باشد بعبارتی اول تقاضای سند از اداره ثبت متبوعه را بنمایید وچنانچه مدارکی کمی و کسری داشته رفع نقص نمایید .