مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک ورثه ای

باسلام
خونه‌ای دو طبقه ورثه‌ای با سند عادی خریداری کردم. از دو خواهر و چهار برادر همه امضا کردن به جز یک برادر، می‌گوید ملک من بیشتر می ارزد تقاضای پول بیشتر از بقیه را دارد. مبلغ معامله 450 میلیون بوده که 300 به بنگاه داده‌ای و مبلغ 50 میلیون پشیمان کرد زده‌ایم. خانه هم تحویل یکی از امضا کننده‌هاست. آیا قرارداد قانونی است یا غیر قانونی؟ حق با خریدار است یا فروشنده؟ لطفا راهنمایی کنید. باتشکر
.

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام اون برادرناراضی راباید راضی کرد درغیراین صورت شما ملک مشاعی خریده اید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

برای لزوم قرارداد همه مالکین باید امضا کنند
وسایرین نمیتونن مال شخص دیگری رو بفروشند وفروش مال غیر هست. لذا درپرونده های حقوقی معامله نسبت به اشخاص امضا کننده لازم وصحیح است ونسبت به شخصی که امضا نکره اعتباری ندارد.
وهیچکس رو نمیشه الزام به امضای قرارداد کرد.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001 )

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام در حال حاضر ملک مشاع بین خریدار و شخصی است که امضا نزده