مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار داشتن قرارداد

با عرض سلام
بنده با یکی از دوستان شراکتا یه کاری رو شروع کردیم، چون همه دارایی ها بنام ایشون هستن من ازشون یه دستخط مبنی بر اینکه نصف اموال متعلق به من هست گرفتم، با امضا و اثر انگشت
سوال اینکه این متن دارای یک بند اضافه در آخر قرارداد بود که توسط ایشون خط زده شد،آیا مراجع قضایی با وجود این خط خوردگی ابن برگه رو معتبر میدونن با نه؟
ابن برگه در یک نسخه نوشته شده و نسخه دوم ندارد
با تشکر

پاسخ ها :

اعتبار قرارداد خط خوردگی قرارداد قرارداد شراکت