مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شماره حساب یارانه معیشتی

سلام خسته نباشید ببخشید یارانه من بخاطر مهریه مسدود شده به همین خاطر یارانه معیشتی و کمک هزینه کرونا رو نمیتونم بگیرم میخوام بدونم چطور میتونم شماره حساب یارانه رو عوض کنم؟ فقط میخوام کمک هزینه معیشتی رو دریافت کنم

پاسخ ها :

پرسشگر :

زحمت کشیدین!! خودم هم میدونم اگه مهریه پرداخت کنم حسابم بازمیشه!!! اصلا اگه صدتا سکه داشتم اصلا نیازی به یارانه نداشتم! به هرحال ممنون از راهنماییتون

تغییر شماره حساب یارانه معیشتی مسدودی حساب یارانه برای مهریه یارانه معیشتی مهریه