مشاوره حقوقی رایگان - رابطه پیامکی با زن متاهل

سلام و خسته نباشین
من با یک خانوم در اینستاگرام آشنا شدم و با ایشون شروع کردم دردودل کردن .. این خانوم از من 17 سال بزرگتر هستن و اصلا هم دوست نداشتم رابطه بیرون از خانه داشته باشم و هرگز تقاضای عکس و فیلم و رابطه نکردم و خیلی هم باهاشون محترمانه حرف میزدم...بعد از گذشت سه روز ، ایشان به من گفتن که شوهرشون پیام های ما رو دیده.....میخواستم بپرسم آیا شوهر ایشان میتونن از من شکایت کنن و در صورت شکایت چطور میتونم تبرئه بشم؟؟

پاسخ ها :

رابطه پیامکی با زن متاهل رابطه اینستاگرامی رابطه پیامکی رابطه نامشروع