مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بانک ... در خصوص اجحاف به بنده

سلام. 80 میلیون وام گرفته ام .در طول 3 سال 130 میلیون پرداخت کرده ام بانک هنوز مبلغ 40 میلیون دیگر خود را طلبکار میداند. در خصوص نحوه شکایت از بانک بنده را راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام طبق بخشنامه بانک مرکزی اگر تا شهریور ماه 97اصل پول وسود قانونی را پرداخت کنید بانک مکلف است خسارت تاخیر ازتون نگیره شما اظهارنامه رسمی از طریق دادگستری بفرستید برای بانک وتقاضای استرداد وثایق خودتون را کنید