مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در حیاط آپارتمان

سلام آپارتمانی خریداری کردم که 8 واحد دارد و 7واحد آن پارکینگ دارد ولی واحد بنده فاقد پارکینگ می‌باشد ساختمان حیاط دارد که میشود ماشین پارک کرد ولی همسایه ها اجازه پارک به بنده نمیدهند آیا از حیاط که جز مشاعات است میتوانم استفاده کنم یا حق با همسایگان می‌باشد و اجازه پارک ندارم. با تشکر

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
هر چند که فضای حیاط مشاع میباشد اما شما اجازه پارک کردن ندارید