مشاوره حقوقی رایگان - اختلال روانی در حین خدمت

باسلام
بنده در خرمشهر حدود 16ماه خدمت کرده بودم که با وجود باقی ماندن دوماه از خدمتم در اثر وجود شرایطی خاص که مصادف شد به حمله امریکا به عراق و شرایط دفاع از مرز و کشور که لحظات حساسی رو سپری میکردیم به ناگاه متوجه اختلال شدیدی در نوع رفتارم شدم که بعد از مراجعه به بهداری وبیمارستان شهرستان سریعان بنده رو به تهران اعزام نمودند که در نهایت با رای چندین پزشک و نهایتان با اجماع ارای بالایه کمیسیون پزشکی بنده رو از سربازی معاف دایم نمودند. اینجانب نه شغلی به من تعلق میگیرد ونه از ارتش مورد حمایت واقع شدم و نه بیمه ای شامل حال من شد تا لا اقل هزینه درمان و دارو و بیمارستان مرا تقبل کند. ایا میتوانم پیگیری کنم تا بلکه بتوانم جانبازی را شامل حال خود نمایم تا حداقل هزینه های درمانم را توسط بیمه ای یا ....تقبل کنند.
باتشکر ((درضمن هیچ بهبودی حاصل نشده وادامه دارد))

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در موقع اعلام معافیت می بایست اعتراض خود را به نسبت به موضوع و نیز تقتضای جانبازی مطرح می نمودید. به نظر میرسد زمان سپری شده ولی احتمالا بتوانید طی دادخواستی از دیوان تقاضای خود را مطرح کنید