مشاوره حقوقی رایگان - عدم توافق بر نحوه ی قيمت گذاری و فروش سهم الارث

با عرض سلام
پدر بنده در يك باب منزل مسكوني با سند چهار دانگ به صورت سه به يك با مادربزرگم شريك بوده و در كنار هم سال ها زندگي كرده اند، سه سال از فوت مادربزرگم گذشته و در طول اين مدت نه از جانب پدرم و نه از طرف بقيه وراث مطلبي براي تقسيم ان يك دانگ مطرح نشده و پدرم در كل منزل زندگي كرده اند. حال كه پدرم پيش قدم شده تا سهم خواهران و برادران را بدهد و به صورت حرفي بر سر قيمتي توافق كرده اند بخاطر طولاني شدن روند قانوني انحصار وراثت و افزايش بي رويه قيمت مسكن بقيه وراث نسبت به قيمت قبلي اعلام عدم رضايت نموده و قيمت جديد مطالبه كرده اند. پدرم هم به واسطه ي عدم همكاري طي اظهارنامه اي نحوه ي قيمت گذاري و فروش و تقسيم مبلغ حاصل از فروش را به قانون واگذار كرده و آن ها هم پس از دريافت ابلاغيه اقدام به شكايت از پدرم مبني بر تصرف عدوانی كرده و تقاضای تخليه و فروش ملك و حتي دريافت اجرت المثل زمان سپري شده از فوت تا به حال را كرده اند.به نظر شما پدرم چگونه از خود دفاع كند؟ با تشكر

پاسخ ها :

خرید سهم الارث دیگر وراث ارث تصرف عدوانی تخلیه ملک ارثی اجرت المثل ملک ورثه ای