مشاوره حقوقی رایگان - ملک ورثه ای

سلام
من همه ی سهم های ورثه رو خریداری کردم بجز یک خواهر که برای فروش سهمش همکاری نمیکند.راهکار خرید سهمش و رهایی از آن به صورت قانونی چگونه است؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام صرفا از طریق محاکم و مزایده می‌توان این کار را کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت به فروش سهم خود نداشته باشد کاری نمیشه کرد.
دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یا باید دوستانه مشکل را بر طرف کنید و یا اینکه در مزایده تقاضا دهید تا به فروش رود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست افراز ملک مشاع و در صورت غیر قابل افراز بودن حکم به فروش را تنظیم نمایید تا ملک به مزایده برود و در مزایده ملک را بخرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دادگاه اقدام به مزایده کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که احدی از ورثه امتناع می کند شما می توانید از طریق دادگاه دستور فروش را اخذ کنید تا ملک به مزایده برود و شما به خواسته خویش نائل شوید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا سازش و مصالحه، اگر نشد از طریق دادگاه جهت فروش اقدام نمیید . بهتر است موضوع را با وکیل دادگستری محل خود پیگیری نمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یا می‌بایست رضایت ایشان را بگیرید یا می‌توانید در این خصوص با بنده تماس بگیرید تا از طریق مزایده به فروش گذاشته شود خود نیز می‌توانید در شرکت کاید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
برای خرید سهم خواهرتان، شما می‌توانید به او پیشنهاد خرید با قیمت مناسبی بدهید. اگر خواهرتان تمایل به فروش سهمش را ندارد، شما نمی‌توانید او را مجبور به فروش سهمش کنید. اما در صورتی که قصد خرید سهم خواهرتان را دارید، می‌توانید با استفاده از وکیل یک قرارداد خرید و فروش با خواهرتان بسته و پس از پرداخت قیمت به حساب او، سهم او را به نام خودتان منتقل کنید. البته در صورتی که خواهرتان در حال حاضر صاحب سهم وراثتی است، باید ابتدا به اداره ثبت اسناد و املاک‌ مراجعه کرده و از طریق صورتجلسه تقسیم وراثت را تغییر دهید تا سهم خواهرتان به نام شما به ثبت برسد.