مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

سلام من بهمن 96 از کارم اخراج شدم بازگشت به کار گرفتم کارفرما حاضر به اجرای بازگشت به کار نشد بعد از حدود یک سال دوندگی دادگستری دستور داد پرونده دوباره برای بررسی به اداره کار برگرده با توجه به اینکه من نیروی پیمانکاری در یک اداره ی دولتی بودم پیمانکار 50 برگه جعلی رسید کارکرد با امضای بنده رو اورد که بازگشت به کار بنده اجرا شده و من خودم ترک کار کردم من ادعا کردم که برگه ها جعلی هستن و قرار اناطه صادر و پرونده ای برای جعل در دادگستری تشکیل شد با توجه به اینکه جعل کارفرما ثابت شده و بنده با قرارداد شفاهی برای کارفرما کار کردم مدت ایام بلاتکلیفی من بعد گذشت سی ماه به چه صورت خواهد بود؟ و حقوق بیکاری من از کی وصل خواهد شد با توجه به اینکه پیمانکار یک سال پیمانکار بوده تکلیف عدم اجرای حکم با و درگیری اینجانب به مدت 30 ماه چه خواهد بود؟ و حقوق بیکاری من از چه تاریخی باید شروع شود؟ با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بعد از یکماه از اخراج فرصت تقاضای اعاده به کار دارید . اگر زمان سپری نشده اقدام کنید