مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن سابقه جبهه

سلام، پدر من 15 ماه تو مناطق عملیاتی کردستان تو سپاه خدمت کرده. جهت کسری خدمت که اقدام کردیم گفتن شما اصلا سابقه جبهه نداری! در حالی که دوستاش که باهم بودن از همون جا استعلام گرفتن و بهشون سابقه درآوردن. حتی فرمانده بابام هم پیدا کردیم زنگ زد گفت ایشون تو عملیات فلانی سرباز من بودن و تو منطقه بوده ولی گفتن که بایستی تو‌سیستم سابقه باشه.
لطفا راهنمایی کنین چی کار کنیم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با مراجعه به محل اعزام و محل جبهه سوابق را میتوانید درآورده جهت اعمال در سیستم به قسمت مربوطه تحویل دهید