مشاوره حقوقی رایگان - گرو گذاشتن کارت ماشین و گواهینامه

باسلام مدتی پیش من مجبور شدم که بابت مبلغی که پرداخت کرده بودم کارت ماشین و گواهینامه رانندگی رو تا برگشت پولم پیش خودم نگه دارم ولی الان 6ماه از این ماجرا می‌گذرد و خبری نیست لطفا مرا راهنمایی کنی.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه اقدامتان اشتباه بوده . طرف میتواند با مراجعه به اداره راهور و اعلام مفقودی تقاضای المثنی کند و شما به مبلغتان نرسید