مشاوره حقوقی رایگان - صوری بودن معامله

باسلام، همسرم بعد ابلاغ اخطاریه در تاریخ اسفند 98 از دفتر ثبت ازدواج اموال خود را به دیگری انتقال داده است و تا الان که از تاریخ این ابلاغ بیش از 3 ماه میگذرد هیچ گونه اجرائیه ای از اداره اجرائیات به ایشان ابلاغ نشده است آیا قبل از صدور اجرائیه اداره ثبت این انتقال جنبه حقوقی دارد یعنی میشود در دادگاه حقوقی ادعای صوری بودن معامله را نمود؟

پاسخ ها :

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

با سلام
شما ميتوانيد در دادگاه خقوقي ادعاي صوري بودن انتقالهاي انجام شده را ادعا كنيد ولي در نهايت اثبات صوري بودن با شماست و كار بسيار سختي است